top of page
Onze diensten - Klijn Project.jpg

Onze diensten

Bij Klijn Project zijn we gespecialiseerd in projectstofferingen voor zowel grote projecten als particuliere opdrachten. Of u nu een zakelijk project heeft, zoals een kantoor, hotel, school of winkel, of als particulier uw woning wilt laten stofferen, bij Klijn Project bent u aan het juiste adres. Lees hieronder wat wij zoal te bieden hebben. 

PVC vloeren    |    Linoleum vloeren    |    Tapijt    |    Raambekleding   |    Wandbekleding

Trapbekleding    |    Gymzaalvloeren    |    Gietvloeren    |    Bedrijfsvloeren    |    Egaliseren

Anker 1
KLIJN (34 of 146).jpg

PVC vloeren

Klijn Project biedt uitgebreide selectie van hoogwaardige PVC vloeren, waaronder van topmerken als Therdex, Tarkett, Gerflor, Forbo, Objectflor en StraQ. We zijn gespecialiseerd in het nauwkeurig leggen van PVC vloeren in diverse patronen, zoals recht, visgraat en hongaarse punt. 

Linoleumvloeren

Anker 2

Bij Klijn Project zijn we gespecialiseerd in het professioneel leggen van linoleumvloeren, met de focus op gerenommeerde merken zoals Gerflor en Marmoleum®. Linoleumvloeren staan bekend om hun duurzaamheid en uitstekende weerstand tegen slijtage, waardoor ze een ideale keuze zijn voor drukbezochte ruimtes als scholen en zorginstellingen.

KLIJN (118 of 146).jpg
Tapijt
Van Besouw karpet _ Klijn project.jpeg

Tapijt(tegels) en karpetten

Bij Klijn Project hebben we een breed assortiment aan luxe tapijten van gerenommeerde merken, waaronder van Van Besouw, Milliken, Jabo en Interface. Deze merken staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit, innovatieve ontwerpen en duurzame materialen. Luxe tapijten zijn geschikt voor diverse toepassingen, waaronder kamerbreed tapijt, karpetten en zelfs trapbekleding.

Raambekleding

Raambekleding

We bieden een uitgebreid assortiment aan raambekleding van gerenommeerde merken, waaronder Verano, Multisol, VesQom, Vadain, De Ploeg en Holland Haag. Elk merk heeft zijn eigen karakter, waardoor we u een gevarieerde selectie kunnen bieden. U kunt bij ons terecht voor diverse raambekledingsopties, zoals vitrage, overgordijnen, inbetween gordijnen en houten jaloezieën.

Holland haag gordijnen - Klijn Project.png
Wandbekleding
Arte behang - Klijn Project.jpeg

Wandbekleding

Bij Klijn Project bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige wandbekleding van merken als Arte en SPM. Of u nu op zoek bent naar een opvallend patroon, een subtiele textuur of een speciale muurbekledingstechniek, deze merken bieden een gevarieerd aanbod aan mogelijkheden om aan uw individuele smaak en interieurontwerp te voldoen. 

Trapbekleding

Trapbekleding

Bij Klijn Project verzorgen we ook trapbekleding op maat. Of u nu de voorkeur geeft aan trapbekleding met PVC of tapijt, wij bieden diverse opties om aan uw specifieke wensen te voldoen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het leggen van chique traplopers. 

Trapbekleding PVC - Klijn Project.jpg
Gymzaalvloeren
Gymzaalvloer _ Klijn Project.jpeg

Gymzaal vloeren

Bij Klijn Project zijn we gespecialiseerd in het leveren en installeren van gymzaalvloeren van de hoogste kwaliteit. Met onze jarenlange ervaring begrijpen we de specifieke vereisten van sportfaciliteiten en streven we ernaar om vloeren te creëren die optimale prestaties, duurzaamheid en veiligheid bieden.

Gietvloeren

Gietvloeren

Bij Klijn Project leveren en leggen we hoogwaardige gietvloeren. Van advies en materiaalkeuze tot vakkundige installatie, wij begeleiden je door het hele proces om ervoor te zorgen dat jouw gietvloer perfect past bij jouw wensen en behoeften. Of je nu een moderne uitstraling wilt geven aan je woning, kantoorruimte of winkel, onze gietvloeren bieden een strak en minimalistisch design dat moeiteloos opgaat in elke interieurstijl.

Visgraat vloer, gietvloer Scala Amsterdam Tapastheater - Klijn Project2.jpg
Bedrijfsvloeren
Sportschool Veka bedrijfsvloeren - Klijn Project.jpeg

Bedrijfsvloeren

Bij Klijn Project zijn we verheugd om VEKA Bedrijfsvloeren aan te bieden, de ultieme keuze voor robuuste en hoogwaardige vloeroplossingen. Of het nu gaat om zwaar industrieel gebruik, discotheken, sportscholen, fietsenwinkels, commerciële keukens of magazijnen, VEKA vloeren bieden ongeëvenaarde veerkracht en duurzaamheid.

Egaliseren

Egaliseren

Bij Klijn Project begrijpen we dat de basis essentieel is voor een vlekkeloze vloerinstallatie. Professioneel egaliseren zorgt voor een vlak en glad oppervlak, ongeacht de ondergrond. Of het nu gaat om pvc vloeren, gietvloeren of iets daartussenin, ons ervaren team gebruikt geavanceerde technieken om oneffenheden te elimineren en de ideale basis te creëren voor een duurzaam en prachtig eindresultaat.

Egaliseren - Klijn Project .jpg
bottom of page