top of page
KLIJN (34 of 146).jpg

PVC vloeren

Bij Klijn Project bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige PVC vloeren en professionele plaatsing. 

Klijn Project is gespecialiseerd in het leggen van PVC vloeren in verschillende patronen, waaronder recht, visgraat en hongaarse punt. Met trots zijn we exclusief leverancier van gerenommeerde merken als Therdex, Tarkett, Gerflor, Forbo, Objectflor en StraQ. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit, diversiteit aan designs en afwerkingen.

PVC vloeren bieden tal van voordelen die ze geschikt maken voor zowel woningen als commerciële ruimtes. De vloeren zijn duurzaam, waterbestendig, geluiddempend en gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast kunnen ze de uitstraling van hout, beton of tegels nabootsen, zonder de nadelen van deze materialen te ervaren. Bovendien zijn PVC vloeren perfect te combineren met vloerverwarming, wat zorgt voor een comfortabele en energiezuinige ruimte.

Ons team van ervaren vakmensen zorgt voor een perfecte installatie van uw PVC vloer, met oog voor detail en een naadloze afwerking. Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan uw specifieke wensen en stijl te voldoen.

Of u nu een particuliere woning, kantoor, winkel of ander commercieel project heeft, bij Klijn Project kunt u rekenen op professioneel advies en vakmanschap. Wij leveren hoogwaardige PVC vloeren en zorgen voor een vakkundige installatie, zodat u kunt genieten van een prachtige vloer die uw ruimte transformeert.

bottom of page