top of page
Visgraat vloer, gietvloer Scala Amsterdam Tapastheater - Klijn Project2.jpg

Gietvloeren

Klijn Project is expert in het professioneel leggen van gietvloeren voor diverse projecten. Met een uitgebreide ervaring en toewijding aan vakmanschap, biedt Klijn Project hoogwaardige vloeroplossingen voor zowel grote commerciële projecten, zoals hotels en restaurants, als voor particulieren. De naadloze en stijlvolle gietvloeren van Klijn Project zijn niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk, maar bieden ook comfort en een chique uitstraling

Voor een perfecte afwerking van onze gietvloeren doorlopen wij bij ieder project verschillende stappen:

Voorbereiding: De ondergrond wordt grondig geïnspecteerd, gereinigd en geëgaliseerd om een stabiele basis te creëren voor de gietvloer.

Primer: Een primerlaag wordt aangebracht om de hechting tussen de ondervloer en de gietvloer te verbeteren.

Gietproces: Het gietmateriaal, meestal een mengsel van harsen en vulstoffen, wordt op de voorbereide vloer gegoten en zorgvuldig geëgaliseerd. Dit zorgt voor een naadloze afwerking en een strak uiterlijk.

Droogtijd: De gietvloer heeft tijd nodig om volledig uit te harden en te drogen, afhankelijk van het type materiaal kan dit enkele dagen duren.

Afwerking: Na het drogen wordt de vloer opnieuw gecontroleerd en eventueel afgewerkt met een beschermende coating om de duurzaamheid te verhogen.

Geef uw ruimte een tijdloze elegantie met een gietvloer van Klijn Project. Ontvang nu een vrijblijvende offerte op maat en ontdek de perfecte vloeroplossing voor uw project. Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen en laat ons u helpen bij het realiseren van uw project.

bottom of page