top of page
Gymzaalvloer _ Klijn Project.jpeg

Gymzaalvloeren

Klijn Project specialiseert zich in het leggen van onder andere gymzaalvloeren van merken als Gerflor. Het leggen van gymzaalvloeren is een precies en zorgvuldig project, omdat dit soort vloeren moeten voldoen aan specifieke eisen voor sportactiviteiten en veiligheid. Bij het leggen van gymzaalvloeren hebben we verschillende stappen die we doorlopen om een project goed uit te kunnen voeren, deze kun je hieronder lezen:

Voorbereiding van de ondergrond: De eerste stap is om de ondergrond voor te bereiden. Dit omvat het zorgen voor een schone, droge, en vlakke ondergrond. Oude vloerbedekkingen moeten worden verwijderd en alle onregelmatigheden dienen worden geëgaliseerd.

Ondervloer installeren: Afhankelijk van het type sportvloer dat wordt geïnstalleerd, kan het nodig zijn om een ondervloer te plaatsen. Een ondervloer biedt extra schokabsorptie en ondersteuning, waardoor het comfort en de prestaties van de sportvloer verbeteren.

 

Gymzaalvloer plaatsen: De Gerflor sportvloer wordt nu geïnstalleerd op de voorbereide ondergrond. Gerflor biedt verschillende soorten sportvloeren, zoals vinyl sportvloeren en linoleum sportvloeren, die geschikt zijn voor diverse sportactiviteiten. De vloerpanelen worden nauwkeurig geplaatst en aan elkaar bevestigd om een naadloos en stevig oppervlak te creëren.​

Lijnen en markeringen aanbrengen: Voor verschillende sporten moeten specifieke lijnen en markeringen op de vloer worden aangebracht volgens de officiële afmetingen en regels van de betreffende sport. Dit omvat bijvoorbeeld lijnen voor basketbal, volleybal, badminton, turnen en andere sporten.

 

Afwerking en onderhoud: Na het plaatsen van de sportvloer worden de randen netjes afgewerkt. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat alle verbindingen stevig zijn en dat er geen losse delen zijn. Regelmatig onderhoud en reiniging zijn belangrijk om de duurzaamheid en prestaties van de gymzaalvloer te behouden.

Klijn Project, gespecialiseerd in het leggen van sportvloeren van merken als Gerflor, zal ervoor zorgen dat het hele proces professioneel wordt uitgevoerd, zodat sporters kunnen genieten van een veilige en hoogwaardige omgeving om hun sportactiviteiten uit te voeren.

bottom of page