top of page
Trapbekleding PVC - Klijn Project.jpg

Trapbekleding

Bij Klijn Project bieden we trapbekleding op maat aan, waarbij we rekening houden met uw specifieke voorkeuren. We hebben verschillende opties beschikbaar, zoals PVC en tapijt, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw stijl en behoeften past.

Trapbekleding met PVC is een populaire keuze vanwege de duurzaamheid en veelzijdigheid. PVC-trapbekleding is slijtvast, gemakkelijk schoon te maken en biedt een moderne uitstraling. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en texturen, zodat u een trapbekleding kunt kiezen die perfect bij uw interieur past.

Trapbekleding met tapijt biedt daarentegen een warme en comfortabele uitstraling. Het voelt zacht aan onder de voeten en kan helpen om geluiden te dempen, waardoor het ideaal is voor huizen waar geluidsabsorptie belangrijk is. Tapijt is verkrijgbaar in verschillende stijlen, patronen en kleuren, zodat u een trapbekleding kunt kiezen die aansluit bij uw smaak en interieurontwerp.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het leggen van chique traplopers. Een traploper is een stuk tapijt dat over de lengte van de trap wordt gelegd, terwijl de zijkanten van de trap vrij blijven. Traplopers kunnen een elegant en luxueus accent aan uw trap toevoegen. We bieden een breed aanbod aan traplopers, waaronder verschillende materialen, patronen en kleuren, zodat u een traploper kunt kiezen die past bij uw persoonlijke smaak en interieurstijl.

Bij Klijn Project zorgen we voor professionele installatie van de trapbekleding en traplopers. Ons team van experts helpt u graag bij het kiezen van de juiste trapbekleding en traploper en zorgt ervoor dat uw trap er prachtig uitziet en perfect past bij de rest van uw interieur.

bottom of page