top of page
Jabo tapijt _ Klijn Project.jpeg

Tapijt(tegels) & karpetten

Bij Klijn Project hebben we een uitgebreid assortiment aan luxe tapijten van gerenommeerde merken, zoals Van Besouw, Milliken, Jabo en Interface. Deze merken zijn synoniem aan hoogwaardige kwaliteit, innovatieve ontwerpen en duurzame materialen. Of het nu gaat om kamerbreed tapijt, karpetten of trapbekleding, onze luxe tapijten bieden de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit.

Onze luxe tapijten bieden een breed scala aan mogelijkheden voor diverse toepassingen. Voor kamerbreed tapijt kunnen we u een uitgebreide keuze aan texturen, kleuren en patronen bieden om de gewenste sfeer en uitstraling te bereiken. Van een elegant en tijdloos ontwerp tot een gedurfde en eigentijdse look, we hebben tapijten die passen bij elke interieurstijl.

Naast kamerbreed tapijt kunnen we ook op maat gemaakte karpetten leveren die perfect passen bij uw ruimte. Hierbij kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en uw eigen unieke ontwerp realiseren. Onze vakmensen zorgen ervoor dat het karpet met de grootste zorg en precisie wordt vervaardigd, met oog voor detail en perfectie.

Zelfs trapbekleding behoort tot de mogelijkheden met onze luxe tapijten. We bieden duurzame en slijtvaste opties die niet alleen de functionaliteit van de trap verbeteren, maar ook een esthetisch element toevoegen aan uw interieur. Met verschillende kleuren en patronen kunt u de trapbekleding naadloos laten aansluiten bij de rest van uw interieur. Ontdek hier onze verdere mogelijkheden voor trapbedkleding. 

Bij Klijn Project streven we naar tevredenheid van onze klanten door hoogwaardige luxe tapijten aan te bieden die voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en design. Neem contact met ons op en laat ons u begeleiden bij het kiezen van het perfecte luxe tapijt voor uw ruimte.

bottom of page