top of page
Schoonloopsysteem - Klijn Project.jpeg

Schoonloopsystemen

Bij Klijn Project begrijpen we dat de entree van uw bedrijfsruimte niet alleen een eerste indruk maakt, maar ook een cruciale rol speelt in het behouden van een schone en veilige omgeving. Daarom zijn wij trots op onze specialisatie in hoogwaardige schoonloopsystemen, zowel voor binnen als buiten. Ontdek hoe wij met merken als Forbo Coral, Storax en Forbo Coral Grib een naadloze combinatie van functionaliteit en stijl bieden om aan al uw eisen te voldoen.

Buitenopties 

Onze buitenschoonloopsystemen zijn ontworpen om vuil, vocht en andere verontreinigingen effectief buiten te houden. Met een assortiment van robuuste materialen en geavanceerde technologieën bieden merken als Forbo Coral Grib en Storax een duurzame oplossing die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Binnenontwerpen

Voor de binnenruimtes strekt onze expertise zich uit tot het nauwkeurig plaatsen van schoonloopsystemen die passen bij de sfeer en stijl van uw bedrijf. Of het nu gaat om een strakke entree, een warme receptie of een modern kantoor, de schoonloopsystemen van Forbo Coral integreren naadloos in uw interieur.

Merken van Kwaliteit

Wij geloven in het aanbieden van niets minder dan het beste. Daarom werken we samen met gerenommeerde merken zoals Forbo en Storax. Deze merken staan bekend om hun innovatieve ontwerpen, duurzame materialen en bewezen prestaties op het gebied van schoonloopoplossingen.

Maatwerk en Installatie

Bij Klijn Project begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften en ontwerpvoorkeuren. Onze deskundige installateurs zorgen voor een nauwkeurige plaatsing, of het nu gaat om uw gewenste binnen of buiten schoonloopsystemen. 

Laat Klijn Project u begeleiden naar een entree die niet alleen indruk maakt, maar ook functioneel is. Ontdek de mogelijkheden van onze hoogwaardige schoonloopsystemen en laat ons uw ruimte transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte. Klijn Project, waar functionaliteit en esthetiek samenkomen voor een schone toekomst.

bottom of page