top of page
Vloerretour - Klijn Project.jpeg

Vloerretour

Bij Klijn Project zetten we ons in voor duurzaamheid, en daarom zijn we trots om deel uit te maken van Vloerretour. Dit Nederlandse recyclinginitiatief, dat niet alleen door ons, maar ook door andere enthousiaste partners wordt gesteund, is gericht op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het creëren van een groenere toekomst.

Met Vloerretour worden pvc snijresten opgehaald. Deze snijresten worden vervolgens gerecycled tot nieuwe producten die verschillende industrieën ten goede komen. Samen zetten we stappen om de wereld groener te maken.

Het succes van Vloerretour groeit gestaag. Samen met vele partners, waaronder Klijn Project, zijn er al meer dan 700.000 kilogram pvc gerecycled. Dat staat gelijk aan het gewicht van 500 auto's! We zijn trots op dit fantastische resultaat, dat niet alleen de wereld groener maakt, maar ook aanzienlijke besparingen op stortkosten oplevert.

Bij Klijn Project zijn we verheugd om onze bijdrage te leveren aan Vloerretour en zo de weg te effenen voor een duurzamere toekomst. 

bottom of page