top of page
Biologisch afbreekbare lijm - Eurocol 616 - Klijn Project

Biologisch afbreekbare producten

Bij Klijn Project zetten we ons in om producten te gebruiken die bijdragen aan een groenere toekomst. Een goed voorbeeld hiervan is onze keuze voor biologisch afbreekbare producten, zoals de Eurocol 616 lijm.

Wij zijn trots om producten te gebruiken die niet alleen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, maar ook aan strikte duurzaamheidscriteria. De Eurocol 616 lijm is een perfect voorbeeld van deze toewijding. Deze lijm behoort tot een nieuwe generatie duurzame lijmen, waarbij het bindmiddel deels bestaat uit plantaardige grondstoffen. Dit draagt bij aan het verminderen van CO₂-uitstoot en het sparen van fossiele grondstoffen.

Bij Klijn Project geloven we in duurzaamheid zonder concessies te doen aan kwaliteit. De Eurocol 616 lijm biedt dezelfde hoge kwaliteit en prettige verwerkingseigenschappen als conventionele lijmen, maar met een positieve impact op het milieu. Door te kiezen voor deze lijm, dragen we actief bij aan duurzamere producten en een gezondere leefomgeving voor iedereen.

Onze inzet voor duurzaamheid wordt bevestigd door REDcert²-certificering, toegekend door een onafhankelijke certificerende organisatie. Dit certificaat garandeert dat we produceren volgens het Mass Balance Concept, met strikte controle op naleving van duurzaamheidsvoorwaarden.

Bij Klijn Project gaan we verder dan alleen stoffering. We streven ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren en bij te dragen aan een duurzamere wereld. Kies voor ons en draag samen met ons bij aan een groenere toekomst.

bottom of page